VvE Intercom vervangen

  • Maatwerk per complex
  • Aanvullende functionaliteiten
  • Alleen audio of ook video
  • Hergebruik bestaande bekabeling
  • Toegangscontrole geïntegreerd
  • 2e camera mogelijk

Offerte aanvragen

VvE Intercom vervangen

Als VvE intercom vervangen? Bij de nieuwbouw heeft u als VvE vaak geen inspraak gehad hoe het intercom systeem uitgevoerd is. Nu is het moment om aanvullende functionaliteiten toe te voegen!
Alleen audio, of ook videobeelden? Toestellen met hoorn of wilt u handsfree kunnen communiceren?
Wilt u een toestel dat kan communiceren met een hoortoestel?
Heeft u nu slecht beeld door tegenlicht of lopen de bezoekers uit beeld? Dan is het mogelijk om een tweede camera toe te voegen.
Soms is het bij het vervangen van het intercom systeem lastig door alle de mogelijkheden om met alle leden van de VvE overeenstemming te krijgen.
Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende opties per bewoner toe te voegen aan uw offerte! Zo kunt u een nieuwe systeem installeren dat op maat is voor iedere bewoner.

MARKTHAL_1-1618x1080

De door ons geleverd digitale deurintercom en deurvideo systemen zijn uitermate geschikt als vervanging voor de huidige (video)intercom installatie en zijn snel een eenvoudig aan te leggen. De buitenpost kan vaak in het bestaande bellenbord of achter het bestaande gatenpatroon verwerkt worden.  Zelfs als de bestaande buitenpost iets groter is, dan kan er vaak met een inbouwrand een nieuwe buitenpost geplaatst worden. Is die mogelijkheid er niet dan kan er altijd een paneel op maat gemaakt worden, indien gewenst in aluminium, RVS of messing. Zelfs het vervangen van het front van de postkast behoort tot de mogelijkheden.

In bijna alle situaties kan de bestaande bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem, dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Het is echter onmogelijk om dit van afstand te bepalen. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

Mini handsfree

Wat kunnen we voor u als VVE nog meer betekenen?

Kijk ook eens op onze overige pagina’s welke oplossingen we u als VVE nog meer kunnen bieden:

LED toepassingen voor VVE parkeergarage

LED portiekverlichting VVE

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.