Uneto-Vni

Wilt u meer weten? Klik dan op onderstaande link voor de site van Uneto-Vni

logo_uneto-vni

Wie is UNETO-VNI

UNETO-VNI is de werkgeversorganisatie voor installatiebedrijven en de elektrotechnische detailhandel. UNETO-VNI zet zich in voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid: we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze leden goede producten en diensten leveren. Bij onze vereniging zijn zo’n vijfduizend installateurs en 1.350 elektronicawinkels aangesloten.

Onder de installateurs bevinden zich bedrijven die uw cv-ketel installeren en onderhouden en alles weten van duurzame energie, zoals zonnepanelen. Maar ook sanitairspecialisten en bedrijven die beveiligingsinstallaties in woonhuizen aanleggen.

Tot de elektrotechnische detailhandel rekenen we winkelketens, commerciële samenwerkingsverbanden en zelfstandigen. Zij verkopen en repareren een breed scala aan elektrotechnische producten. Van wasmachines en espressoapparaten tot en met tv’s, computers en geluidsapparatuur. Energiezuinigheid en duurzaamheid (inzameling en hergebruik van apparaten) spelen in deze sector een grote rol.

Kies voor een lid van UNETO-VNI

De installaties en apparatuur in uw huis moeten aan hoge eisen voldoen. Als u bijvoorbeeld een cv-ketel koopt, verwacht u dat u daar jarenlang probleemloos gebruik van kunt maken. Comfort en energiezuinigheid zijn belangrijk. Daarnaast gaat u er natuurlijk vanuit dat het met de veiligheid ook goed zit. Diezelfde hoge kwaliteitseisen stelt u aan elektrotechnische producten, zoals wasmachines, drogers, computers en tv’s.

Als u zaken doet met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. De vakmensen van deze bedrijven zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze weten welke nieuwe producten er op de markt zijn en wat er technisch allemaal mogelijk is. En uiteraard werken zij ook altijd volgens de meest recente technische eisen en wettelijke richtlijnen.

U kunt er dus uitstekend terecht voor een deskundig advies en kunt rekenen op een goede uitvoering. Kies dus voor bedrijven met het logo van UNETO-VNI.