Deurintercom en video

  • Van één op één sets
  • Tot meer dan honderd woningen op één entree
  • Biedt gemak en veiligheid
  • Zowel voor vervanging
  • Als nieuwe aanleg

Offerte aanvragen

Deurintercom of videosysteem

POWERCOM_AVDIGIn een appartementencomplex is een deurintercom of videosysteem onmisbaar, immers wie wil er nu vanaf bijvoorbeeld de tiende verdieping naar beneden lopen om de deur te openen voor uw bezoek?

Traditioneel was een deurintercom alleen een spreek-luister verbinding waarmee tevens de toegangsdeur ontgrendeld kon worden. Tegenwoordig is er in veel gevallen een videosysteem aan de intercom toegevoegd, zodat u ook visueel kunt zien of diegene die bij u aanbelt ook echt de persoon is die zich meld.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.