Intercom toegangscontrole

  • 8“ HD touchscreen, slagvast.
  • Intuïtieve en aanpasbare interface.
  • Analoog met naamkaders
  • Digitaal met touchscreen
  • Geïntegreerde toegangscontrole.
  • Ook leverbaar als audio

Offerte aanvragen

Intercom toegangscontrole

Wilt u naast een intercom installatie ook toegangscontrole aan uw complex toevoegen? Dan kunnen we u twee geïntegreerde intercom toegangscontrole oplossingen aanbieden. Als eerste een iKall buitenpost, die zowel opbouw als inbouw uitgevoerd kan worden.

Daarnaast is het nog een mogelijkheid om een buitenpost uit de 3one6 serie te kiezen. Deze buitenposten combineren uitgebreide functionaliteit met design!

MARKTHAL_1-1618x1080

Eigenschappen:

Audio-Video-150x90

Audio/Video

Luidspreker audio-uitgang, ingebouwde audio. Met camera.

Interfaccia-150x90

Interface

8“ HD touchscreen, slagvast. Intuïtieve en aanpasbare interface.

De interface is in verschillende schermen aan te passen, zoals bijvoorbeeld de welkomstafbeelding, de taalkeuze, directe oproepen of oproepen via zoekopdracht, het toegangsroute-scherm, gecodeerde oproep of spraakberichten met hulppictogrammen voor mindervaliden.

optional-e-versioni

Plus

Geïntegreerde RFID-lezer (toegangscontrole).

 

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, graag lichten we de mogelijkheden voor uw nieuwe installatie tijdens persoonlijk contact aan u toe!

Wat kunnen we voor u als VVE nog meer betekenen?

Kijk ook eens op onze overige pagina’s welke oplossingen we u als VVE nog meer kunnen bieden:

LED toepassingen voor VVE parkeergarage

LED portiekverlichting VVE

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.