Noodverlichting

  • Verplicht gesteld vanuit uw bouwvergunning
  • Moet voldoen aan onder andere
  • NEN1838
  • ARBO wetgeving

Offerte aanvragen

Noodverlichting

noodverlichtingNoodverlichting wordt vanuit onder andere uw bouwvergunning en het bouwbesluit verplicht gesteld, maar ook vanuit ARBO wetgeving zijn er eisen gesteld aan noodverlichting. We kunnen u van dienst zijn met ontwerp, aanleg en onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een noodverlichting installatie die voldoet aan de gestelde eisen en de nodige veiligheid bied aan uw personeel en bezoekers.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of u nu een nieuwe verlichtingsinstallatie nodig heeft bij uw nieuwbouw of verbouw of dat u wilt uitbreiden in uw bestaande installatie. Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.
Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.