CAI installatie

  • Van één aansluiting tot een heel gebouw
  • Antenne radio en televisie
  • Eigen interne kanaal
  • Geschikt voor internet

Offerte aanvragen

Centrale antenne installatie

Een CAI installatie is een kabelnetwerk voor televisie-ontvangst. CAI staat voor Centrale Antenne Inrichting. De aanleg van een CAI netwerk in uw pand voor zowel digitale als analoge televisie is werk voor specialisten, zeker als het aantal televisies groot is.

Denk bijvoorbeeld aan een schoolcomplex waar in ieder lokaal antenne ontvangst gebruikt wordt eventueel in combinatie met een eigen interne kanaal. Of een fitnesscentrum waar meerdere schermen hangen zodat iedere sporter wel iets van zijn gading kan kijken. Zo zijn er legio van gebouwen waar een professioneel aangelegde CAI installatie van toegevoegde waarde is voor het juiste gebruik.

Immers niets is zo storend als een beeld dat ruist, of een installatie die niet geschikt blijkt te zijn voor internet via de kabel, of signaal dat verstoort wordt op het moment dat een machine ingeschakeld wordt.

Nog geen kabelaansluiting?

Heeft uw gebouw nog geen kabelaansluiting, maar wilt u toch op meerdere televisies kunnen kijken ? Graag brengen we uw situatie en behoefte in beeld, zodat we u van een passend voorstel kunnen voorzien.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.