Data netwerk

  • Universeel toepasbaar
  • Overzichtelijk
  • Volledig op elkaar afgestemde componenten
  • Flexibel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Cat 5, 5e,6 en 6a koperbekabeling
  • Glasvezel
  • Wifi netwerk

Offerte aanvragen

Data netwerk

Een datanetwerk maakt het mogelijk dat u op elke plek kunt werken. Zowel de telefonie als het netwerk kan over een datanetwerk lopen, tenminste dat wordt vaak gedacht! Wist u dat veel verschillende installaties tegenwoordig gebruik maken van uw data netwerk. Dit zijn onder andere Camera beveiliging (CCTV), inbraak beveiliging, toegangscontrole, narrowcasting, de regelinstallatie van uw luchtbehandeling, kassasysteem, etc.

Een goed data netwerk is dan ook onmisbaar in een hedendaags bedrijf!

datanetwerkBelangrijk is te bepalen waar u uw netwerk nu en in de toekomst voor wilt gebruiken, zodat bepaald kan worden welke protocollen gebruikt worden en welke belasting het netwerk aan moet kunnen. Op basis van deze informatie kunnen we u een passend voorstel doen voor een installatie die jaren meegaat. Als u de installatie laat certificeren geeft de fabrikant(en) u zelfs de garantie dat uw netwerk tot maximaal 25 jaar nog steeds geschikt is voor de protocollen.

CATEGORIE 5e (ENHANCED)

Voor de aanleg van nieuwe installaties die aan de nieuwste standaarden moeten voldoen. Gegarandeerd geschikt voor alle bekende protocollen en apparatuur voor databekabeling. Dankzij een extra ruime marge ten opzichte van bestaande eisen is Cat 5e al geschikt voor gigabit ethernet.

CATEGORIE 6 & 6A

Cat 6A is officieel het hoogste niveau in koperbekabeling. Een toekomst vaste investering in koperbekabeling, voor als u zeker wilt weten dat u de komende jaren niet voor verrassingen komt te staan. Dit systeem (‘Klasse E’) heeft een enorme potentie en levert ruim voldoende capaciteit voor alle denkbare toekomstige toepassingen. De gebruikte materialen voldoen aan alle eisen, inclusief een ruime zekerheidsmarge.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.