VVE intercom

  • Van één op één sets
  • Tot meer dan honderd woningen op één entree
  • Biedt gemak en veiligheid
  • Zowel voor vervanging
  • Als nieuwe aanleg
  • Vele mogelijkheden van bedraden

Offerte aanvragen

VVE intercom of videofoon systeem

In een appartementencomplex is een goed functionerend intercom of videosysteem onmisbaar, immers wie wil er nu vanaf bijvoorbeeld de tiende verdieping naar beneden lopen om de deur te openen voor uw bezoek?

Traditioneel was een deurintercom alleen een spreek-luister verbinding waarmee tevens de toegangsdeur ontgrendeld kon worden. Tegenwoordig is er in veel gevallen een videosysteem aan de intercom toegevoegd, zodat u ook visueel kunt zien of diegene die bij u aanbelt ook echt de persoon is die zich meld.

Ipskamp Elektro Techniek past merken toe die zich al jaren succesvol hebben bewezen. Het voordeel van deze merken is dat diverse manieren van bekabeling mogelijk is. Daardoor kan in veel gevallen de installatie vervangen worden met slecht geringe aanpassingen aan de bedrading. Dat vertaald zich in lage installatiekosten en geringe overlast bij het vervangen van de installatie.

Enkele voorbeelden:
• SIMPLEBUS: Het 2-draads digitaal systeem, uitgevonden door Comelit. Ongeëvenaarde  prestaties,  tot  1200  meter  bereik  tussen  buiten-en binnenunit, gebruik van meerdere videocentrales op hetzelfde systeem.
• VIP: Het Comelit IP video-intercomsysteem waarbij alle apparaten van het  ViP-systeem  onderling  communiceren  via  het  LAN  met  standaard netwerkprotocollen.
•  KIT:  Voor  snelle,  doeltreffende  en  kwaliteitsvolle  installatie.  Comelit biedt een ruim aanbod aan kits voor elke toepassing en budget.

Wat kunnen we voor u als VVE nog meer betekenen?

Kijk ook eens op onze overige pagina’s welke oplossingen we u als VVE nog meer kunnen bieden:

LED toepassingen voor VVE parkeergarage

LED portiekverlichting VVE

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.