Ipskamp Elektro-Techniek

  • Sinds 1984
  • Aangesloten bij Uneto-Vni
  • DEKRA gecertificeerd voor BRL6000

Wie zijn wij:

Sinds 1984 is Ipskamp Elektro-Techniek een begrip in Ridderkerk en omstreken.

Wij weten als geen ander dat er geen standaard oplossingen zijn voor elektrotechnische vraagstukken. Elk gebouw vraagt om een installatie op maat. Daarom bieden wij u maatwerk. Wij ontwerpen en installeren niet alleen. Wij denken ook met u mee over een complete elektrotechnische installatie. Als erkend Uneto-VNI installateur bieden wij altijd de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Ons motto is niet voor niets: “Maatwerk ook voor u”.

Deskundig en Betrouwbaar

Nieuwbouw, oudbouw, kantoren, scholen, restaurants en winkels, verschillende gebouwen die ieder hun eigen eisen stellen aan de elektrotechnische installatie.

Renovatie, uitbreiding en vernieuwing van winkelketens komen vaak voor. Aanpassingen blijven dan niet uit. Ook onderwijsinstellingen zijn voortdurend in beweging. Nieuwe lesmethodes hebben regelmatig verbouwingen als gevolg. Ipskamp Elektro-Techniek heeft hiermee in haar ruim 28-jarig bestaan veel ervaring opgedaan. Wij staan achter onze installaties, een indruk daarvan vindt u bij onze referenties .

Onze ervaring en vakbekwaamheid zetten wij ook graag voor u in.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

24 uursservice

Problemen houden zich niet aan kantooruren. Omdat bij haperingen aan de elektrotechnische installatie vaak haast geboden is, zorgt Ipskamp Elektro-Techniek voor een bereikbaarheid van 24 uur per dag, 7 dagen per week. Deze service is standaard voor al onze klanten, gewoon omdat het belangrijk is.