Uneto Vni Comfortinstallateur

Meer informatie over de Comfortinstallateur vind u op de site van:
Uneto-Vni Comfortinstallateur

Wie zijn wij:

Sinds 1985 is Ipskamp Elektro-Techniek een begrip in Ridderkerk en omstreken.

Wij weten als geen ander dat er geen standaard oplossingen zijn voor elektrotechnische vraagstukken. Elk gebouw vraagt om een installatie op maat. Daarom bieden wij u maatwerk. Wij ontwerpen en installeren niet alleen. Wij denken ook met u mee over een complete elektrotechnische installatie. Als erkend Uneto-VNI installateur bieden wij altijd de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Ons motto is niet voor niets: “Maatwerk ook voor u”.

Uneto Vni Comfortinstallateur

We vinden het belangrijk dat we ons motto ook in de praktijk waar maken. Daarom zijn we voor particuliere klanten Uneto-Vni Comfortinstallateur. Als ComfortInstallateur zijn wij getraind in comfort en veiligheid in woningen. Zo kunnen we ook voor u maatwerk leveren. OPTIE: Wij adviseren u niet alleen over uw elektrische voorzieningen. U kunt bij ons terecht voor bijna alle installaties in uw woning. Wij zijn namelijk getraind in alle installaties die u in huis heeft. Samen met onze partner loodgieters en bouwkundig aannemers vullen we uw vraag compleet in!

Wie is Uneto-Vni

Uneto-Vni is de werkgeversorganisatie voor installatiebedrijven en de elektrotechnische detailhandel. UNETO-VNI zet zich in voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. UNETO-VNI doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar leden goede producten en diensten leveren. Bij UNETO-VNI zijn zo’n vijfduizend installateurs en 1.350 elektronicawinkels aangesloten.

Onder de installateurs bevinden zich bedrijven die uw cv-ketel installeren en onderhouden en alles weten van duurzame energie, zoals zonnepanelen. Maar ook sanitairspecialisten en bedrijven die beveiligingsinstallaties in woonhuizen aanleggen.