Inspectie elektrotechnische installatie

  • Inspectie aan alle installaties
  • Zoals:
  • Licht en kracht installatie
  • Noodverlichting
  • Brandmeldinstallatie
  • Ontruimingsinstallatie

Offerte aanvragen

Inspectie Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties moeten van tijd tot tijd geïnspecteerd worden. Voor brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en noodverlichting is dit voorgeschreven in de bijbehorende normen en vanuit de certificering. Ook voor uw licht en kracht installatie is het aan te raden om deze met regelmaat te laten inspecteren. U bent namelijk als eigenaar vanuit het bouwbesluit verantwoordelijk dat deze installatie aan de voorschriften voldoet. Als u uw licht en kracht installatie laat inspecteren dat ligt de status van uw installatie vast, combineert u dat met onderhoud dan is uw installatie up to date.

Koopt u een bestaand pand, laat dan de elektrische installaties door ons inspecteren en u weet wat u kunt onderhandelen!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.