Intercomtoestel met hoorn

  • Basic en veelzijdig
  • Volume en beltoon instelbaar
  • Uw etagebel kan aangesloten worden

Offerte aanvragen

Intercomtoestel met hoorn

deur intercomtoestel Comelit Mini wit met hoorn. Basic en veelzijdig!

Miniaudio

Eigenschappen van het toestel:

regolazioni

oproeptoonvolume.

 

pulsanti

Standaard voorzien van een etagebel aansluiting.

 

De afmetingen van dit toestel zijn slechts 103 mm bij 190 mm. Is bij vervanging dit toestel kleiner dat uw huidige toestel? Hiervoor kunnen we een renovatieplaat leveren. Deze heeft de afmeting 220mm bij 230mm en dekt vaak de afmetingen van uw oude toestel netjes af!

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, graag lichten we de mogelijkheden voor uw nieuwe installatie tijdens persoonlijk contact aan u toe!

 

Wat kunnen we voor u als VVE nog meer betekenen?

Kijk ook eens op onze overige pagina’s welke oplossingen we u als VVE nog meer kunnen bieden:

LED toepassingen voor VVE parkeergarage

LED portiekverlichting VVE

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.