Intercomtoestel

  • Van één op één sets
  • Tot meer dan honderd woningen op één entree
  • Biedt gemak en veiligheid
  • Zowel voor vervanging
  • Als nieuwe aanleg
  • Vele mogelijkheden van bedraden

Offerte aanvragen

Intercomtoestel

Welk intercomtoestel kiest u op het moment dat u in uw complex het (video)intercomsysteem gaat vervangen? Kiest u bij vervanging voor een slank toestel dat 1 op 1 past op de positie van het bestaande toestel? Of wilt u meer comfort dan met alleen een spreek/luister verbinding? Heeft u behoefte aan zicht op de entree voordat u iemand binnen laat? Kijk op de volgende pagina’s voor verschillende mogelijkheden.

Intercomtoestel met hoorn

Intercomtoestel met handsfree functie

Videointercomtoestel met hoorn

Handsfree video intercom toestel

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, graag lichten we de mogelijkheden voor uw nieuwe installatie tijdens persoonlijk contact aan u toe!

Wat kunnen we voor u als VVE nog meer betekenen?

Kijk ook eens op onze overige pagina’s welke oplossingen we u als VVE nog meer kunnen bieden:

LED toepassingen voor VVE parkeergarage

LED portiekverlichting VVE

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.