Verlichtingsinstallatie

  • Ontwerp toegespitst op uw gebruik
  • Voor kantoor, winkel, fabriek etc.
  • Voldoet aan NEN 12464-1 Werkplekverlichting

Offerte aanvragen

Verlichtingsinstallatie

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen goede verlichtingsinstallatie bestaat uit armaturen die specifiek op uw gebruik zijn afgestemd. Een winkel heeft namelijk een heel ander doel dan een opslaghal of een bakkerij. Wat voor bedrijf u ook heeft, wij kunnen u een verlichtingsinstallatie bieden die afgestemd is op uw situatie.

In samenspraak met u en aan de hand van de NEN 12464-1 Werkplekverlichting maken we een ontwerp voor uw verlichtingsinstallatie. Naast deze norm zijn er afhankelijk van uw situatie nog andere normen en/of wetten waar in een ontwerp rekening mee gehouden dient te worden. Bovendien kunnen uw wensen op bijvoorbeeld het gebied van duurzaamheid ook vertaald worden in het ontwerp van uw verlichtingsinstallatie.

Energiezuinige verlichting

Als u uw duurzaamheidsbeleid wilt doorvoeren in uw installatie en energie verbruik, dan is energiezuinige verlichting een logische keuzen. Kijk op onze pagina’s over LED verlichting wat er onder andere mogelijk is.

Noodverlichting

Voor deze verlichtingsinstallatie hebben we een aparte pagina aangezien deze installatie onder andere verplicht gesteld wordt vanuit het bouwbesluit en ARBO regelgeving.

Sportverlichting

sportveldverlichtingSportverlichting heeft behalve de eerder genoemde eisen ook een NEN 12193 Sportverlichting waarin de verlichtingseisen specifiek voor sportvelden en hallen per sport benoemd zijn. Vanaf recreatief niveau tot en met NOC/NSF niveau kunnen we de verlichting voor uw school of vereniging ontwerpen zodat deze voldoet aan de eisen die voor uw gebruik noodzakelijk zijn.

Reclameverlichting

Ook voor reclame verlichting bent u bij ons aan het juiste adres, Wij kunnen samen met onze leveranciers voor u geheel vrijblijvende offerte maken naar uw wensen op het gebied van reclame verlichting.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of u nu een nieuwe verlichtingsinstallatie nodig heeft bij uw nieuwbouw of verbouw of dat u wilt uitbreiden in uw bestaande installatie. Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.