Brandmeldinstallatiebedrijf

Ipskamp Elektro-Techniek werkt samen met branddetectiebedrijven zoals:

Logo-+-slogan-FC-vierkant-NL-def

Waarom een gecertificeerd bedrijf?

Met een gecertificeerd product, proces, systeem of dienst, krijgen opdrachtgevers en afnemers zekerheid. Zekerheid dat zij de door hen gewenste kwaliteit krijgen tegen een goede prijs. Geleverd door een bedrijf dat gestructureerd werken en beheersing van bedrijfsprocessen hoog in het vaandel heeft. Met de inschakeling van een gecertificeerd bedrijf voldoen opdrachtgevers aan alle wettelijke eisen. Zij kunnen aantonen dat een maximale inspanning is gedaan om eventuele risico’s voor de omgeving of personeel tot een minimum te beperken.

Gecertificeerde bedrijven

Omdat brandmeldinstallaties waken over de veiligheid van personen en goederen moeten ze bedrijfszeker en betrouwbaar zijn. Een gebruiker wil immers dat zijn systeem op een cruciaal moment daadwerkelijk functioneert, en dat het niet onnodig alarmsignalen afgeeft waardoor de brandweer voor niets komt. Levering en onderhoud van een brandmeldinstallatie is werk voor specialisten met vakbekwaamheid en goede werkprocedures. Hun werk en een goed beheer door de gebruiker bepalen de kwaliteit van de installatie, en het vertrouwen dat brandweer en verzekeraar kunnen hebben in deze essentiële brandbeveiligingsvoorziening.

Ipskamp Elektro-Techniek beschikt daarom over een installatiedeskundige die in nauwe samenwerking met het branddetectiebedrijf (Siemens, Hertek of de fabrikant van uw huidige installatie) zorg draagt voor een kwalitatieve brandmeldinstallatie, die desgewenst gecertificeerd kan worden.  Door onze nauwe samenwerking met branddetectiebedrijven kunnen we u adviseren op basis van kennis en ervaring over het installeren van brandmeldinstallaties volgens het vooraf overeengekomen programma van eisen (waarin worden ook de eisen van brandweer en verzekeraar zijn opgenomen).

Wilt u weten welke certificaten we nog meer hebben?
certificaten