Thuiscomfort

  • Plezierig en veilig zo lang mogelijk thuis
  • Wooncomfort
  • Toekomst gerichtwonen
  • Als uw persoonlijke situatie verandert

Offerte aanvragen

Ipskamp Elektro-Techniek B.V. specialist van Thuiscomfort

Met de huidige stand van de techniek zijn er volop mogelijkheden om uw leven te veraangenamen of veiliger te maken. Van draadloze bediening van uw verlichting, automatisch bedienbare gordijnen en met de smartphone aanstuurbare geluidsapparatuur, tot een vingerafdrukslot, brand- of rookmelders of een videobel bij de voordeur.
Ipskamp Elektro-Techniek uit Ridderkerk kan u hierbij als partner van Thuiscomfort uitstekend van dienst zijn.

Over Thuiscomfort

Op thuiscomfort.nl worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van wooncomfort, toekomstgerichtwonen en aangepast wonen besproken en de nieuwste en meest opvallende producten en diensten getoond. Daarbij ligt de nadruk niet op hulpmiddelen met een zorguitstraling, maar juist op zaken die mensen als luxe en comfort ervaren.

Bezoek vandaag nog de website van Thuiscomfort :

  • Wanneer uw persoonlijke situatie verandert, bijvoorbeeld wanneer de kinderen op kamers gaan
  • Om ideeën op te doen over een optimaal gebruik van uw bestaande woning, nu en in de toekomst
  • Als u opzoek bent naar optimaal gebruiksgemak in keuken of badkamer
  • Meer wil weten over domotica (huisautomatisering) in principe voor elk budget
  • Om een kijkje te nemen bij andere mensen thuis, om te zien welke bijzondere en slimme keuzes zij hebben gemaakt
  • Zich wil laten inspireren in de demowoning op de website.

Voorgeprogrammeerde verlichting

Huisautomatisering, of domotica, is sterk in opkomst en niet zonder reden. Wat dacht u van voorgeprogrammeerde verlichting, met scènes als ‘ontbijt’, ‘studeren’ of ‘televisiekijken’? Na één druk op de knop past de verlichting zich aan, schuiven de gordijnen open of dicht en wordt zelfs de open haard ontstoken. Maar ook andere apparaten zijn met huisautomatisering aan te sturen, zoals slimme verwarming, de televisie, muziekapparatuur en zelfs de koelkast.  

Veiligheid voorop

Door middel van techniek kan de veiligheid in en rond het huis worden vergroot. Denk aan brand- of rookmelders die gekoppeld zijn aan een centrale meldpost. Maar ook aan een videotelefoon naast de voordeur die foto’s maakt van alle bezoekers. Mantelzorgers kunnen op afstand ook meekijken of de postbode echt de postbode is. En met een noodknop of een mobiel persoonsalarm is hulp snel onderweg. Zodra de bewoner thuis is, maar overdag een bepaalde tijd niet reageert, wordt een camera in werking gesteld. Een infraroodcamera, wel te verstaan, om de privacy te garanderen.

Levensloopbestendig wonen

Een woning kan op verschillende manieren worden gebruikt. Wie weet wilt u de studeerkamer op de begane grond later laten ombouwen tot badkamer, als traplopen minder makkelijk gaat? Met een flexibel kabelgootsysteem behoudt u deze flexibiliteit. Weet u trouwens dat er wandcontactdozen zijn waaruit stekkers zonder kracht te hoeven zetten te verwijderen zijn? Met een LED-lichtspoor tegen de wand is het toilet eenvoudig vindbaar, ook ‘s nachts.

Er is meer!

Onze techniek houdt niet op bij de voordeur. Ook voor uw oprit, tuin of portiek hebben wij volop oplossingen in huis. Wilt u een oplaadpaal voor uw elektrische fiets of elektrische auto laten installeren? Een verlicht huisnummer, zodat bezoekers of de hulpdiensten uw woning eenvoudig kunnen vinden? Of een buitenlamp in een instelbare kleur of een die aangaat zodra iemand uw tuinpad betreedt? Ipskamp Elektro-Techniek helpt u er graag bij.  Om het geheel compleet te maken kunnen wij uw woning bovendien op voordelige wijze voorzien van zonnepanelen.

Service

De specialisten van Ipskamp Elektro-Techniek plaatsen de door u gekozen systemen op vakkundige wijze in uw woning. Maar daar blijft het niet bij. Want naast de standaard garantie op producten en onze diensten, zorgen wij indien gewenst ook in de toekomst voor onderhoud. Zo heeft u geen omkijken naar de techniek in huis.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.