Badkamer elektra aanleggen

  • Leidingen verleggen
  • Groepen uitbreiden
  • Aansluiten van uw badkamermeubel, bad, infraroodcabine
  • Goede aarding redt levens
  • etc.

Offerte aanvragen

Badkamer elektra aanleggen

U heeft een nieuwe badkamer gekocht? Gefeliciteerd met uw aankoop!
Dan heeft u ook vast een tekening meegekregen waar alle water en elektra aansluitingen moeten komen voordat uw nieuwe aankoop geplaatst wordt.

Een goede elektrische installatie is van groot belang, ook in uw badkamer. Er zijn veel regels om in een badkamer een veilige elektrische installatie aan te leggen. De plaats van de verlichting en de wandcontact dozen t.o.v. bad en/of douchecabine, de manier van aarden van alle elektrische geleidende delen in uw badkamer. Dit zijn een paar punten waar op gelet moet worden om een veilige installatie in een badkamer aan te leggen. Tijdens bijvoorbeeld onweer kan een verkeerd aangelegde installatie levens kosten.

We komen graag bij u de bestaande installatie opnemen en maken voor u een offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.