Aanbouw plaatsen

  • Verlichting aanpassen
  • Groepen uitbreiden
  • Telefoon/data aansluiting
  • CAI (televisie) aansluiting
  • etc.

Offerte aanvragen

Aanbouw plaatsen

U heeft besloten een aanbouw aan uw huis te bouwen? Gefeliciteerd met uw keuze!

Of het nu gaat om het vergroten van uw woonkamer, keuken of het aanbouwen van een werkkamer of garage, een wel overwogen keuze van alle elektrische aansluitingen is van belang om dadelijk het gebruiksgemak van uw extra ruimte te ervaren!

Een goede elektrische installatie is van groot belang, denk goed na wat u met de extra ruimte wilt, welke apparaten u nu en in de toekomst wilt gebruiken en waar u dit gaat plaatsen. Of het nu alleen om de verlichting gaat, of u wilt telefoon en CAI aansluitingen verplaatsen, of uw werkkamer moet van een aantal data aansluitingen voorzien worden.

We komen graag bij u de bestaande installatie opnemen en maken voor u een offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of u nu uw installatie gaat vervangen of bij nieuwbouw op zoek bent naar de beste oplossing voor uw gebruik, Ipskamp Elektro Techniek kan u altijd voorzien van een passende oplossing. Als BRL 6000 erkend installateur staan we ervoor dat u een veilige en functionele installatie heeft die voldoet aan alle eisen en bovendien aansluit bij uw wensen en eisen.

We ontwerpen en installeren al decennia lang deze installaties voor een breed scala aan gebruikers. In nauw overleg met u stellen we vast wat u wilt bereiken met uw installatie, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Precies waar u om vraagt. Dat is dan ook vaak de reden waarom klanten ons ook inschakelen voor het onderhoud, uitbreiden en beheer van de installaties.

Maak een afspraak en ontdek wat Ipskamp Elektro-Techniek in uw specifieke plannen kan betekenen.